Masha Peerboom-Kloek
Tandarts voor orthodontie
MSc Specialized Orthodontics


Mensen mooi en blij maken is mijn passie

Missie
Het is onze missie om goede orthodontische behandelingen toegankelijk te maken voor iedereen, voor elke leeftijd. Voor kinderen die een beetje extra aandacht nodig hebben of voor volwassenen die gesteld zijn op hun privacy. Door de gescheiden kamers en de persoonlijke aandacht zorgen wij ervoor dat iedereen zich bij ons thuis voelt. Onze moderne praktijk is ISO-gecertificeerd en ademt een vriendelijke en open sfeer. Wij kijken niet alleen naar het gebit, maar ook naar het gezicht. Wij werken nauw samen met partners, werkzaam in de tandzorg op dezelfde locatie, waarbij de patiënt altijd centraal staat.

Visie
Wij geloven dat hoe jonger men start met het corrigeren van de kaak en de stand van de tanden, dit de sleutel is voor een mooi recht en gezond gebit. Een mooi, gezond gebit zorgt voor een stralende glimlach, een goede gezondheid en zelfverzekerdheid. Door op vroege leeftijd te starten, kunnen wij in de groei de tanden en kiezen en de kaken naar de goede positie begeleiden. Als de kaken breed genoeg zijn, zullen de tanden niet zo snel scheef gaan staan. Door op tijd de kaken in de groei te stimuleren kunnen wij een verkeerde beet al vroeg behandelen. Het is beter voor het gebit en het kind hoeft niet zo lang met scheve tanden rond te lopen. In onze praktijk is er voor iedereen genoeg tijd en aandacht, hierdoor voelen ook de kleinste kinderen zich al snel op hun gemak.

Team Orthopraktijk Peerboom

Over mij

Als klein meisje wilde ik al dokter worden. Mensen helpen en verzorgen en mensen blij maken. Ik was altijd al aan het knutselen en goed in techniek. Ik had oog en oor voor iedereen. Op de middelbare school kreeg ik al de vraag: waarom wil je geen tandarts worden? En daarna vliegt de tijd…

Na 12,5 jaar als algemeen practicus (algemene tandheelkunde) bij tandartsen.93 te hebben gewerkt in Geleen, heb ik in 2012 mijn  hart gevolgd en ben ik gestart met een 2-jarige opleiding in de orthodontie bij POS (post orthodontic seminars). In 2014 heb ik deze opleiding met goed gevolg afgerond. Sindsdien ben ik gestart met het verzorgen van orthodontische behandelingen in mijn praktijk.

Na een succesvolle opstart periode besloot ik begin 2016 om me volledig te gaan richten op de orthodontie, aangezien dit altijd al mijn passie is geweest. In maart 2016 ben ik gestart met de master of science Specialized Orthodontics aan het International Medical College in Münster, waar ik in oktober 2017 afstudeerde. Hiernaast heb ik diverse deeltijd seminars met goed gevolg afgesloten.  

Mijn werk is mijn passie, mijn gezin mijn levensvreugde. Het bieden van zorg, precies werken en technisch bezig zijn heeft mijn aandacht. Het beste eruit halen wat erin zit. Daar draait het immers om.

Mijn tip? Ruim de kamer op voordat de gasten komen, oftewel begin op tijd, dan ben je ook eerder klaar. Wellicht is er, door onze aanpak, op latere leeftijd niet of nauwelijks een vaste beugel nodig…

Interesse? Maak een vrijblijvende afspraak en wij informeren u graag. 

Team

Wij werken samen, sparren samen en luisteren samen. Samen maakt ons sterk.

Masha Peerboom-Kloek MSc Specialized Orthodontics
Tandarts voor orthodontie
Kim van den BerghOrthodontie assistente
Preventie assistente
Marlou SnepvangersOrthodontie assistente
Preventie assistente
Anne DerksReceptioniste/telefoniste
Baliemedewerkster
Bianca RuijtersReceptioniste/telefoniste
Baliemedewerkster

Professie , vertrouwen en maatwerk…

Masha Peerboom 

eigenaresse

Onze partners

Soms verwijzen wij door naar één van onze partners, om de benodigde zorg compleet uit te kunnen voeren, wij zijn u graag van dienst.

Klaar voor een mooie glimlach?

Maak een afspraak