Masha Peerboom-Kloek
Tandarts voor orthodontie
MSc Specialized Orthodontics


Mensen mooi en blij maken is mijn passie

Team Orthopraktijk Peerboom

Over mij

Als klein meisje wilde ik al dokter worden. Mensen helpen en verzorgen en mensen blij maken. Ik was altijd al aan het knutselen en goed in techniek. Ik had oog en oor voor iedereen. Op de middelbare school kreeg ik al de vraag: waarom wil je geen tandarts worden? En daarna vliegt de tijd…

Na 12,5 jaar als algemeen practicus (algemene tandheelkunde) bij tandartsen.93 te hebben gewerkt in Geleen, heb ik in 2012 mijn  hart gevolgd en ben ik gestart met een 2-jarige opleiding in de orthodontie bij POS (post orthodontic seminars). In 2014 heb ik deze opleiding met goed gevolg afgerond. Sindsdien ben ik gestart met het verzorgen van orthodontische behandelingen in mijn praktijk.

Na een succesvolle opstart periode besloot ik begin 2016 om me volledig te gaan richten op de orthodontie, aangezien dit altijd al mijn passie is geweest. In maart 2016 ben ik gestart met de master of science Specialized Orthodontics aan het International Medical College in Münster, waar ik in oktober 2017 afstudeerde. Hiernaast heb ik diverse deeltijd seminars met goed gevolg afgesloten.  

Mijn werk is mijn passie, mijn gezin mijn levensvreugde. Het bieden van zorg, precies werken en technisch bezig zijn heeft mijn aandacht. Het beste eruit halen wat erin zit. Daar draait het immers om.

Mijn tip? Ruim de kamer op voordat de gasten komen, oftewel begin op tijd, dan ben je ook eerder klaar. Wellicht is er, door onze aanpak, op latere leeftijd niet of nauwelijks een vaste beugel nodig…

Interesse? Maak een vrijblijvende afspraak en wij informeren u graag. 

Team

Wij werken samen, sparren samen en luisteren samen. Samen maakt ons sterk.

Masha Peerboom-Kloek MSc Specialized Orthodontics
Tandarts voor orthodontie
Kim van den BerghOrthodontie assistente
Preventie assistente
Marlou SnepvangersOrthodontie assistente
Preventie assistente
Anne DerksReceptioniste/telefoniste
Baliemedewerkster
Bianca RuijtersReceptioniste/telefoniste
Baliemedewerkster

Professie , vertrouwen en maatwerk…

Masha Peerboom 

eigenaresse

Onze partners

Soms verwijzen wij door naar één van onze partners, om de benodigde zorg compleet uit te kunnen voeren, wij zijn u graag van dienst.

Klaar voor een mooie glimlach?