Problemen lossen wij op

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er een probleem  is met de beugel. Als dit tijdens kantooruren gebeurt kunt u telefonisch contact opnemen met tel. nr. 046-2071110. De assistente zal u dan verder helpen. Buiten de openingstijden kunt u contact opnemen met telefoonnummer 06-82337391. Laat een berichtje achter middels bij voorkeur whats app of een sms bericht. Lukt dit niet dan kunt u ook een voicemail achterlaten. U krijgt zo spoedig mogelijk bericht terug.

​Een aantal problemen kunnen op onderstaande manier worden opgelost.

EEN LOSSE (UITNEEMBARE BEUGEL) IS KAPOT OF DOET ERG PIJN
Laat de beugel uit en maak zo spoedig mogelijk een afspraak op de praktijk.

ER ZIT BIJ EEN VASTE BEUGEL EEN SLOTJE (BRACKET) LOS
Heeft u last van het slotje, dan kunt u het slotje bedekken met suikervrije kauwgom of was. Laat het loszittende slotje gewoon zitten. Bel tijdens openingsuren met de praktijk om te overleggen of er spoedig een extra afspraak moet worden ingepland of dat dat we meer tijd nodig hebben bij de volgende afspraak. Is het slotje eraf? Bewaar het slotje goed en neem het de volgende keer mee naar de afspraak.

ER PRIKT IETS IN DE WANG OF TONG
Bedek het uitstekende deel met suikervrije kauwgom of was en bel tijdens openingsuren naar de praktijk.

ER ZIT EEN RINGETJE OM DE KIES LOS
Als u last heeft van het ringetje kunt u dit met suikervrije kauwgom of was bedekken. Stop met het dragen van elastieken of buitenboordbeugel. Laat het loszittende ringetje gewoon zitten. Maak een afspraak op de praktijk om het ringetje weer vast te laten zetten.

Wij helpen u graag gericht verder.

Bent u klaar voor een stralende lach?